Ποιοί Είμαστε

Το Koan και οι συνεργάτες τους θα κάνουν ότι περνάει από τα χέρια τους για να περάσετε αξέχαστα…

Φαντάσου ένα μαγαζί που θα μπορούσες να φτιάξεις ΕΣΥ ότι τραβάει η όρεξη σου… Ένα μέρος που θα μπορούσε κάποιος να σου δώσει μια βάση και εσύ να φτιάξεις το δικό σου πιάτο έτσι όπως μόνο εσύ το έχεις φανταστεί. 

Αυτό λοιπόν είναι το KOAN. ξεκινάμε την μέρα σου με καφέ από ιταλικό χαρμάνι bonomy και πρωινό κρουασανάκι ομελέτα και scramble και εκεί που αισθάνεσαι ότι πείνασες για τα καλά.. κρέπα, βάφλα, σαλάτες και club sandwich. 

Πήγε αργά και πείνασες ξανά ? εμείς είμαστε εδώ ! Με τα koan specialists που θα κάνουν επανάσταση στον ουρανίσκο σου ! Μπορείς πάντα να απολαύσεις και τα ροφήματα μας με βάση τον καφέ το παγωτό και την σοκολάτα .. και μην ξεχνάς ποτέ.. στο KOAN εσύ είσαι ο σεφ του δικού σου πιάτου !

Το ανανεωμένο Koan έιναι το αγαπημένο στέκι στην Αθήνα και μάς ετοιμάζει ένα πλούσιο μενού, γρήγορο σέρβις και πάντα οικονομικά!

Τα Νέα Μας

Τα Νέα Μας και οτίδήποτε έχει να κάνει με το καλό γρήγορο φαγητό

Ημερες Λειτουργιας (περι Lockdown)

Μια νέα πραγματικότητα ζούμε στην Αθήνα και οι κάτοικοί της, καθώς τέθηκαν σε εφαρμογή τα νέα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού στην Ελλάδα. Στο κέντρο της Αθήνας, τα καταστήματα εστίασης είναι κλειστά, με τις υπηρεσίες ντελίβερι και take away να λειτουργούν. Σημειώνεται πως από σήμερα Τρίτη 3 Νοεμβρίου και από τις 6 το πρωί και για ένα […]

Continue Reading ...

Τι λένε για εμάς